tirsdag 22. april 2008

VÅR!!

Endelig er det blitt litt varme i lufta. Det har vore nokre strålande dager her og det skal visst bli fleire.
Det er tydelig at Ola Nordmann set pris på det. Det har vore utruleg mange folk ute om dagane. Uterestaurantane fylles opp med vanlige folk, ikkje berre røykarar med teppe rundt seg som har rådd grunnen aleine gjennom heile vinteren.
Ein utlending påsto at Oslo måtte være den byen i verden med mest prostituerte fordi det sto lettkledde damer rundt om på alle gatehjørner og røykte. Det viste seg ikkje å være tilfelle, men berre eit utslag av røykelova. No når andre ogso har trekt ut på gater og streder treng ikkje dei kvinnelege røykarane føle seg stigmatiserte lenger.
Den nye operaen i Oslo har opna sine dører. Den har kosta flesk, men det er jammen litt av eit bygg. Ganske sikkert ein ny turistattraksjon i Oslo. Det spesielle er at ein kan bruke bygget ogso utvendig omtrent som eit turområde og utsiktspunkt. I helga sverma det folk over heile bygningen omtrent som ei gigantisk kvit maurtue.
Ja, den er fremdeles kvit. Såg ikkje noko teikn til gulning som det var so mykje snakk om ei stund. Det er omtrent som å gå på ein isbre, så ta med solbriller og solkrem i godt ver.

Litt fengande køntri er ikkje av vegen ein fin vårdag; Dwight Yoakam - Streets of Bakersfield
http://www.youtube.com/watch?v=RVSeKnTzg6U

2 kommentarer:

Regine sa...

Ja,det e deilig med vår!!
Eg har vært vikar både idag og i går på skulen, SFO også på slutten av dagen.. og det har vært supert, vi har vært ute og kosa oss i finværet.var utrulig varmt, fikk litt farge idag eg :)) skal være der ein del framover. hardt å jobbe igjen.. full dag + sfo (til 16.00)

Regine sa...

forresten, den nye operaen har eg lyst å besøke ein gang - kanskje vi kan ta ein tur då eg flytter til oslo!! sett det på tv, ser flott ut:)